dekoráció

Rendezvények, esküvők dekorálása természetes anyagokkal

Esküvői dekoráció

különleges pillanat

különleges környezetben

Asztaldekoráció

Asztali dekorációinkat a letisztult, sallangmentes ízlés, az aktuális évszakhoz való igazodás jellemzi. Igyekszünk a természetből meríteni, újrahasznosítható, termé-szetbarát alapanyagokat felhasználni. Elképzeléseinkhez főként a skandináv szín- és formavilág áll közel. A design összeállítását, megtervezését festőművész végzi, így garantált a magas színvonalú vizuális élmény.Miliő

Nagyon fontos számunkra is, hogy ez a rendkívüli esemény milyen környezetben zajlik, hiszen egy életre szóló élményt jelent ennek az estének minden pillanata. Ezért igyekszünk olyan miliőt, környezetet teremteni, amely összhangban van a helyszínnel - legyen az egy erdei tisztás, egy pajta, rét vagy egy hangulatos étterem. 

Sweet table

Vállaljuk kínáló asztalok összeállítását, igény szerint. Természetesen itt is fontos szempont a design, ami szoros összhangban van az asztaldekorációkkal és az egész helyszínnel, illetve a felkínált finomságok jellegével. Legyen az cukormázas sütemény vagy egészséges gyümölcsök,nassolnivalók.


RendezvényekAz általunk dekorált rendezvényekre is az esküvői dekorációs szempontjaink a jellemzőek. Elegancia, letisztult és természetes formavilág. 

Ajánljuk figyelmébe az animátor-szolgáltatásunkat,  mely egy gyermekbarát rendezvény esetében nélkülözhetelen, legyen az csak egy gyereksarok, foglalkoztató sarok vagy animátorunk által vezetett gyerekprogram,  kézműveskedéssel, zenével, igény szerint.

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el