REFERENCIÁINK

Pillanatképek a Katlan Malomban

Veresegyházon, a Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz nevű, méltán jó hírű éttermet díszíthettük. A minimáldesign-nal, kicsit a skandináv életérzéssel kialakított étterem a régi malomépületben konzekvensen őrzi a hagyományos népi építészet és lakberendezés stílusjegyeit. Így tökéletesen be tudtuk illeszteni a hasonló elképzeléssel kialakított dekorációinkat. Arra törekedtünk, hogy az ünnepi dekoráció észrevétlenül belesimuljon ebbe az igényes miliőbe, mégis meg tudja adni azt a plusszt, ami egy eseményt ünneppé avanzsál. A fotókat Kardos Gábornak köszönhetjük.

Niki és Sándor esküvője Fóton

Májusban volt szerencsénk Niki és Sándor esküvőjén egy trópusi, mediterrán hangulatú éttermet dekorálni. A hely adta számunkra az inspirációt, miszerint mediterrán dizájnelemekből állítjuk össze a dekorációt. Az étterem téglából rakott falainak terrakotta színvilága, valamint a kovácsoltvas berendezés láttán úgy döntöttünk, hogy a vizuális élményt a sárga-kék, levendulakék színpár kontrasztjával érjük el, ami egyben szépen felidézi majd a mediterrán hangulatot. Formailag is igyekeztünk ennek megfelelően összeállítani a díszítést. Az asztalközépen a fakókék rusztikus virágládákba rozmaring, levendula, és egyéb sziklakerti növények kerültek. A szalvéták dekorálását is egy rozmaringág adta. A citrom sárgája színesítette tovább a díszítést és tette még különlegesebbé. Az ifjú pár kérésére a vintage hangulatot idéző, csipkével díszített befőttesüvegekbe fehér rezgők, bazsarózsák és fakózöld olajágak kerültek.

Munkánk során most is az volt a meghatározó, hogy ne termeljünk felesleges szemetet, se növénnyel, se dekorációs anyaggal, ugyanakkor alkalmazkodjunk a hely és az évszak adta lehetőségekhez. Főleg ültetett növényekkel, újrahasznosítható dekorációs elemek felhasználásával dolgoztunk. De megérte, a képek magukért beszélnek :). Készítőjük: Kissné Vinnai Anita.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el